Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon nakavt

Trabzon nakavt

SPOR Haberleri

Mersin İ.Y. Nakoulma (2) ve Vederson'un golleriyle Süper Lig'deki ilk galibiyetine uzandı.

Ligde üst üste 3 maçını kaybeden ve Mersin İdman Yurdu maçında yeni bir sayfa açmak isteyen Trabzonspor, kötü gidişi durduramadı. Her ne kadar eksiği çok olsa da Esteban, Cavanda, Douglas, Mbia ve Marko Marin gibi 5 yeni transferinin ilk on birde yer aldığı bordo-mavililer, ilk haftalardaki iyi görüntüsünden çok uzak bir tablo çizmeye devam etti. Maça hızlı başlayan taraf Trabzon oldu. 5'te Özer'in ortasında savunmadan dönen topa Yusuf nefis vurdu, kalecinin tokatladığı top direğe çarpıp kornere çıktı. 26'da Cavanda'dan topu kapan Pedriel ortasını yaptı, Welliton'un indirdiği topa Nakoulma sert vurdu ve perdeyi açtı: 1-0. İlk yarının bitimine 5 dakika kala Vederson'un ceza alanına ortasında Cavanda'nın ters vuruşunu kaleci Esteban çeldi ama boşta kalan topu Nakoulma ağlara gönderip farkı 2'ye çıkardı: 2-0.  İlk yarı bu sonuçla sona erdi. 
Mersin 10 kişiyle kazandı
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ikici 45'e Yusuf-Sefa değişikliğiyle çıktı. Trabzon ikinci yarıda topa daha çok hakim oluyor ve rakip kale önünde daha fazla görünüyordu ancak bir türlü beklediği golü bulamıyordu. Mbia, Marko Marin ve Özer ile ataklar geliştiren bordo-mavililer kalabalık defansı bir türlü aşamadı. Bastıran taraf Trabzonspor olsa da tabelayı değiştiren taraf yine Mersin oldu. 61'de ceza alanına yapılan ortada Welliton topu indirdi, Vederson ceza alanı sol çaprazından kaleye vuruşunu yaptı, Aykut'un ayağından seken top Esteban'ın üzerinden ağlarla buluştu: 3-0. Bu golden bir dakika sonra Pedriel ikinci sarıyı görüp oyundan atılınca Mersin 10 kişi kaldı. 75'te Marin'in ortasını savunma karşıladı, dönen topa Salih gelişine çok sert vurdu, Cardozo kafayla topu ağlara gönderip farkı 2'ye indirdi: 3-1. Golün hemen ardından Özer'in sert şutu bir kez daha kaleci Muammer'in müdahalesinde direkten dönünce Trabzon üçüncü kez direğe takılmış oldu. Maçın uzatma bölümünde sağdan yapılan ortaya kafayı vuran Mbia skoru tayin eden isim oldu: 3-2. 
Trabzon nakavt

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...