Şota bombaladı!

Şota bombaladı!

SPOR Haberleri

Şota Arveladze, 3-2 kaybettikleri Mersin İdmanyurdu maçının ardından takım kaptanı Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici hakkında olay oluşturacak açıklamalar yaptı.

Mersin İdmanyurdu karşılaşması sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede moralinin çok bozuk olduğunu ifade eden Arveladze, "Böyle bir durumda konuşmak çok zor. Mücadeleyi kolay bırakmak istemiyorum. Şanssızlık hala takip ediyor bizi. Tartışılan bir gol var. Bu 8 haftada oldu bir şeyler" dedi.


"PATRONLAR İZİN VERİRSE MÜCADELE EDECEĞİM"
Sözlerinin devamında istifa sinyali veren Gürcü teknik adam, "Trabzonspor'da olmak çok büyük bir olay benim için. Mücadele vermeye hazırım. Tabii ki kulübün patronlarıyla oturup verilecek her karara razıyım. Üzülüyorum. Süleyman Hurma ile konuşmam lazım" ifadelerini kullandı.
Şota bombaladı!

"ONUR İKİNCİ KEZ 'BEN SAKATIM' DEDİ"
Şota Arveladze, daha sonra düzenlenen basın toplantısında ise Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici'ye çok sert eleştirilerde bulundu. Arveladze, "Onur'un morali bozuk. İkinci kez maçtan önce "Ben sakatım" diyor. Bu takımın kaptanı. Ama o üç tane yemedi, ben yedim! Mehmet Ekici ile 8 kez konuştum. Ama ne istiyor anlamadım. Erkan maça gelmek istedi geldi, keşke hepsi istese... " dedi.
Şota bombaladı!

ERKAN YUMRUK İÇİN YAZILI ÖZÜR DİLEDİ AMA...
Hatırlanacağı üzere Trabzonspor'un 3-1 kaybettiği Osmanlıspor maçından sonra Erkan Zengin'in Mehmet Ekici'ye yumruk attığı ortaya çıkmış, Zengin yazılı açıklama ile özür dilemişti. Ekici ise yazılı özürü kabul etmeyeceğini bildirmişti.
Diğer taraftan kaleci Onur da sezon öncesi hazırlık kampında sportif direktör Süleyman Hurma ile tartışınca kadro dışı bırakılmış, daha sonra affedilerek takıma dönmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...