'Soyunma odasında Volkan'a dedim ki...'

'Soyunma odasında Volkan'a dedim ki...'

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, Kayserispor maçından sonra gittiği soyunma odasında yaklaşık 45 dakika konuşma yaptığı yönündeki haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Sarı lacivertli kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamada Yıldırım, soyunma odasına indiğini doğrularken sadece kaptan Volkan Demirel ile 1 dakikayı geçmeyen bir konuşma yaptığını ifade etti. Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:


"Bugünkü gazetelerde, takımımızın Kayserispor'la oynadığı maçın ardından soyunma odasına indiğim ve takıma yönelik bir takım konuşmalar yaptığım yönünde, yalan haberler yer almaktadır.


Volkan Demirel, Kayserispor maçının son dakikalarında Furkan Özçal ve Zeki Yavru ile gerginlik yaşamıştı.


Kayserispor maçının ardından soyunma odasına indim ve kaptanımız Volkan Demirel'le azami süresi 1 dakikayı geçmeyen bir konuşma yaptım. Kendisine bir kaptan olarak daha sakin kalması yönünde telkinde bulundum. O da bana, saha içinde bir çok provokasyona maruz kaldığını söyledi ve konu burada kapandı.


Ben yaptığım ve söylediğim her şeyi kamuoyu önünde yapıyorum ve insanlardan gizlemiyorum. Bu konuşma dışında, soyunma odasıyla ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...