Trabzonspor'da Onur Kıvrak yönetimle görüşmek istedi

Trabzonspor'da Onur Kıvrak yönetimle görüşmek istedi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Ligde üst üste 4. mağlubiyetini alan bordo mavili takımda son Mersin İdman Yurdu yenilgisi yeni bir krizin başlangıcı oldu.

ÖNCE HURMA – ONUR KRİZİ
 
Sezon başında Sportif direktör Süleyman Hurma ile Onur Kıvrak arasında tartışma yaşanmış, bu tartırşmanın ardından kadro dışı bırakıldığını belirterek takımın kampından ayrılarak İstanbul'a dönmüştü. Yönetimden ise Onur'un kadro dışı bırakılmadığı sadece kendini toplaması için izin verildiği belirtilmişti. Taraftarın da destek verdiği milli kaleci daha sonra yaptığı hareketten dolayı özür dileyince olay tatlıya bağlanmıştı. 
 
ERKAN – MEHMET KRİZİ
 
Karadeniz ekibindeki ikinci kriz ise Erkan Zengin ile Mehmet Ekici arasında yaşandı. 3-1 kaybedilen Osmanlıspor maçının ardından soyunma odasında Erkan Zengni takım arkadaşı Mehmet Ekici'ye yumruk attı. Bu olay ilk önce olmamış gibi davranılırken, Mehmet Ekici yönetimin ve teknik heyetin kendisine sahip çıkmaması ve Erkan Zengin'e ceza vermemesi nedeniyle rahatsız olduğu dile getirildi. Mehmet'in sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılmadığı ifade edilirken yıldız oyuncunun takımdan ayrılmayı istediği de ileri sürülmüştü. Erkan Zengin bir açıklama yaparak davranışından dolayı özür dilese de kendisinden bizzat özür dilenmeyen Mehmet Ekici'nin durumdan duyduğu rahatsızlığın devam ettiği belirtiliyor.
 
ŞOK İDDİA! ONUR KAPTANLIĞI BIRAKIYOR...
 
Yaşanan bu krizler ve üst üste alınan yenilgilerle boğuşan Trabzonspor'da Mersin maçının ardından yaşanan krizlere kaptanlık krizi eklendi.
 
Karadeniz Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre Şota Arveladze'nin Mersin İdmanyurdu mağlubiyetinin ardından hedef tahtasına oturttuğu Onur Recep Kıvrak yönetim kurulundan görüşme talep etti. Onur Recep Kıvrak'ın bu görüşmede sıkıntılarını dile getirip gerekirse kaptanlık görevini de bırakacağı iddialar arasında.
 
Bordo mavili takımın ligde dün 3-2 kaybettiği Mersin İdman Yurdu maçının ardından teknik direktör Şota Arveladze zaman zaman sesini yükselttiği konuşmasında, şu ifadeleri kullanmıştı:
"Onur morali bozuk diye oynamıyor. Bu kulübün kaptanı, bu kulübü taşıyan oyuncu, ikinci defa maçtan önceki antrenmanda sakatlanıyor, maçtan bir gün önce. Trabzonspor'u taşıyan, Trabzonspor'un logosunu taşıyan oyuncu ikinci defa maçtan önce 'moralim bozuk, ben oynamıyorum' diyor. Birincisinde olabilir, sakat olabilir, bir senedir oynamıyor olabilir. İki hafta hazırlık maçı oynuyoruz hiçbir şey yok. Esteban dönüyor, oynuyor. O 'ben sakatım'. Bu, moral bozuk demektir. Ben şimdi Onur'u mu suçlayacağım? Ben 3 tane yemişim. Mehmet'i mi suçlayacağım gelmedi diye? Erkan'ı mı suçlayacağım buraya geldi diye? İsime bağlı değil. Bunu değiştirmeye çalışıyoruz."
 
Kaynak:Karedenizgazete
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...