Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeliler yemekte buluştu!

Fenerbahçeliler yemekte buluştu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, futbol takımı teknik heyet ve oyuncularına yemek verdi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, UEFA Avrupa Ligi'nde 22 Ekim Perşembe günü Ajax, Spor Toto Süper Lig'de ise 25 Ekim Pazar günü Galatasaray ile karşılaşacak futbol takımının teknik heyet ve oyuncularına yemek verdi.


Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın ev sahipliğinde, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam yemeğine yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.


Sıcak ve samimi bir ortamda geçtiği vurgulanan yemekte keyifli dakikaların yaşandığı ve oyuncuların Aziz Yıldırım'a Ajax maçının yanı sıra Galatasaray derbisinde galibiyet sözü verdiği bildirildi.


Mahmut Uslu: "Bir aile olduğumuzu herkese göstermek istedik"


Yemeğin ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, çok yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını belirterek, "Milli maçlar, Avrupa ve lig karşılaşmaları üst üste geldi. Zaten biz deplasmanlara takımla birlikte gidiyorduk. İlk defa hep beraber bir arada olabildik" dedi.


Önlerinde önemli maçların bulunduğunu hatırlatan Uslu, "Bir aile olarak herkese bunu göstermek istedik. İnşallah önümüzdeki dönemde hem Avrupa Ligi'nde hem de ligde yine eskiden olduğu gibi liderliğe oynayarak, taraftarlarımızın yüzlerini güldürmek istiyoruz, amacımız bu. O yüzden bu yemeği Samandıra'da değil, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapmaya karar verdik" diye konuştu.


Vitor Pereira: "Bir arada olmak zorunda olduğumuzun farkındayız"


Teknik direktör Vitor Pereira ise başkan ve yönetim kuruluna, kendilerine verdiği yemekten dolayı teşekkür ederek, "Saha dışında böyle anlarda beraber olmak ve görüşlerimizi paylaşmak her zaman güzeldir. Özellikle önümüzde çok önemli iki tane maç varken, böyle bir akşam yemeğinin önemi bizim için bir kat daha artıyor aslında. Biz burada hep birlikte olduğumuzu gördük. Birbirimizle görüşlerimizi paylaştık. Çünkü bizi bekleyen çok önemli iki karşılaşma var ve bir arada olmak zorunda olduğumuzun farkındayız" ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe için en iyisini yapmak zorunda olduklarını kaydeden Portekizli teknik adam, "Bu amaçla da bu akşam bir araya geldik. Takım halinde birlikteydik ve takım ruhumuzu gördüğümüzü düşünüyorum. Bu maçlara ne kadar hazır olduğumuzu da hep birlikte hissettik. Böyle bir akşamda bir araya gelmek çok önemliydi" diye görüşlerini aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...