Ballon d'Or adayları belli oldu

Ballon d'Or adayları belli oldu

SPOR Haberleri

2015 yılının en iyi futbolcusunun seçileceği Ballon d'Or aday listesi açıklandı...

Merakla beklenen FIFA Ballon d'Or 2015 için geri sayım başladı. Ocak ayında sahibi belli olacak özel ödül için bu yıl Lionel Messi favori olarak gösterilirken, en yakın rakibi yine Cristiano Ronaldo olacak. 5'er adaylıkla Barcelona ve Real Madrid'in öne çıktığı liste şu şekilde; 


İŞTE ADAYLAR
Sergio Agüero (Arjantin/M. City), Gareth Bale (Galler/R. Madrid), Karim Benzema (Fransa/R. Madrid), Cristiano Ronaldo (Portekiz/R. Madrid), Kevin De Bruyne (Belçika/M. City), Eden Hazard (Belçika/Chelsea), Zlatan Ibrahimovic (İsveç/PSG), Andres Iniesta (İspanya/ Barcelona), Toni Kroos (Almanya/R. Madrid), Robert Lewandowski (Polonya/B. Münih), Javier Mascherano (Arjantin/ Barcelona), Lionel Messi (Arjantin/ Barcelona), Thomas Müller (Almanya/B. Münih), Manuel Neuer (Almanya/B. Münih), Neymar (Brezilya/Barcelona), Paul Pogba (Fransa/Juventus), Ivan Rakitic (Hırvatistan/Barcelona), Arjen Robben (Hollanda/B. Münih), James Rodriguez (Kolombiya/R. Madrid), Alexis Sanchez (Şili/Arsenal), Luis Suarez (Uruguay/ Barcelona), Yaya Toure (Fildişi Sahili/M. City), Arturo Vidal (Şili/B. Münih).

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...