Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım ilk neşteri vurdu

Aziz Yıldırım ilk neşteri vurdu

SPOR Haberleri

Yıldırım kulübün sportif direktörüyle yolları ayırırken Vitor Pereira'ya da 2 maçlık kredi tanıdı

Flaş transferlere rağmen ortaya koyduğu futbolla kimseyi tatmin etmeyen F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım beklenen hamleyi yaptı. Sezon başında uygulamaya koyduğu sportif direktörlük uygulaması umulanı getirmeyince Yıldırım'ın ilk olarak Giuliano Terraneo ile yolları ayırdığı öğrenildi. Dün Faruk Ilgaz'da düzenlenen yemeğe İtalyan direktör katılsa da aslında operasyonun başlangıcı yapılmış oldu. Yıldırım Kayseri maçının ardından soyunma odasına girip futbolcularla görüşme yapmış, Terraneo'nun görüşme sonrası yüzünün asılması ve takım otobüsüne tek başına gitmesi 'ipler koptu' yorumlarına sebep olmuştu. Yıldırım'ın Teknik Direktör Vitor Pereira'ya da 2 maç krediği tanıdığı sızan haberler arasında. Buna göre Portekizli çalıştırıcı Ajax ve G.Saray maçlarını kazanamazsa yollar ayrılacak. Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen akşam yemeğinde keyifli dakikalar yaşanırken, futbolcuları başkana Ajax ve Galatasaray maçlarında galibiyet sözü verdi.
Önemli virajdayız
Yemekte konuşan Vitor Pereira organizasyon için başkan ve yöneticilere teşekkür ederken, "Çok önemli iki maç öncesi birlik olduğumuzu gösterdik. Fenerbahçe için en iyisini yapmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Bu maçlara ne kadar hazır olduğumuzu da hep birlikte hissettik" diye konuştu. Genel Sekreter Mahmut Uslu da, "İki kritik maçın öneminin farkındayız. Bir aile olarak herkese bunu göstermek istedik. İnşallah önümüzdeki dönemde hem Avrupa Ligi'nde hem de ligde yine eskiden olduğu gibi liderliğe oynayarak, taraftarlarımızın yüzlerini güldürmek istiyoruz" değerlendirmesi yaptı. >M.Emin ULUÇ
ÇİFTE ZAFER İSTEDİ
Aziz Yıldırım'ın ev sahipliğinde, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam yemeğine yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Yıldırım teknik heyet ve futbolcularla tek tek ilgilenirken kritik Ajax ve G.Saray maçlarından mutlak galibiyet istedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...