Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira ve Mehmet Topal basın toplantısı düzenliyor

Pereira ve Mehmet Topal basın toplantısı düzenliyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Mehmet Topal Ajax maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Mehmet Topal UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Ajax maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.


İşte Pereira'nın sözleri


Geleneği olan ekolu olan bir rakibe karşı oynayacağız. Ofansif oynamayı seven, yetenekli oyuncuları dünya futboluna sunmuş olan bir rakibe karşı oynayacağız. İki takımda kazanmak isteyecek. Böyle iki takımın mücadelesini izleyeceğiz. Kaliteli bir maç olacak. Her iki takımda kazanmak için elinden geleni yapacaktır. taraftarlarımız içinde güzel bir moç olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızın desteğini de her zamanki gibi arkamızda hissedeceğimizden hiç kuşkum yok.


Avrupa ve Türkiye iki ayrı kulvar ikisini de ayrı değerlendirmeye çalışıyoruz. Türkiye'deki deplasmandaki maçlar çok zor oluyor. Farklı zeminlerde oynuyoruz. Yarın harika bir zeminde iyi bir maç olacak. Son iki Avrupa maçımızda kazanamamıştık. Ama Avrupa liginde ileriye gitmek iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Galibiyetle devam etmek istiyoruz. Yarın farklı bir Fenerbahçe göreceğiz. Yarın sahada oyunu domine etmek isteyen, defansta da agresif oynayan bir Fenerbahçe olacak. Ofansif oynayan iki takım karşılaşacak. Bambaşka bir kulvarda bambaşka bir karşılaşma oynayacağız. 


Şu anda oyuncularım bile kimin sahada olacağını bilmiyor. Türkiye'ye ilk geldiğimde kafamdaki ilk fikir her zaman iki forvetle oynamaktı ama Mousa Sow takımımızdan ayrıldı. Onu tutmamız mümkün olmadı. Planlarım biraz bozuldu. Elimde iki forvet kaldı ve onların fiziksel durumunu iyi yönetmek zorundayım, Her ikisi de 90 dakika oynarsa ve daha sonra sakatlık yaşarsak daha da zor duruma düşeriz. Bazen bir bazen iki forvetle oynuyoruz. Duruma göre belirliyoruz. 


Robin Van Persie ile arasındaki ilişki sorulan ve Hollandalı oyuncunun takımdan gitmesinden korkup korkmadığı sorulan Pereira şu ifadeleri kullandı:


“Robin Van Persi ile ilişkim bu zamana kadar hiçbir zaman kötü olmadı. Hocanın ve futbolcunun görüşleri, futbola ve kadroya bakışları farklı olabilir. Hocanın görevi 25 kişilik grubu en iyi şekilde idare edebilmektir. Robin ilk geldiğinde fiziksel olarak iyi durumda değildi. Her maçta oynamak isteyen ve 90 dakika sahada kalmak isteyen bir oyuncu, bu da normal. Bizim aramızda kesinlikle bir sorun yok. Ben 25 kişinin teknik direktörüyüm. Robin şu an iyi durumda takıma katkı yapıyor ve oynayabilecek duruma geldi. Barcelona'nın onunla ilgilendiği şeklindeki haberlerle ilgili bir bildiğim yok. Siz böyle haberler yazıyorsunuz. Kulüpten de bana bu konuda bir bilgi gelmedi ve bu spekülasyonları da daha fazla beslemek istemiyorum."


Sakatlıklarla ilgili olarak bilgiyi en iyi doktorumuz ve futbolcunun kendisini verebilir. Bu akşam bir antrenmanımız daha var ve tüm futbolcularımın durumunu bu antrenmanda görüceğim. Büyük kulüplerde zorunluluğunuz her zaman kazanmaya oynamaktır. Bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanmak için oynayacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...