Beşiktaş'a evinde ağır yenilgi

Beşiktaş'a evinde ağır yenilgi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası E Grubu ikinci hafta maçında Rus ekibi Avtodor'a 24 sayı farkla,

Mücadelenin ilk periyoduna etkili başlayan konuk ekip oldu. Lukashov,  Peterson ve Klimenko ile dış şutlarda etkili olan Rus temsilcisi karşısında  Beşiktaş Sompo Japan boyalı bölgeyi iyi kullanamayınca ilk çeyrek 30-16 Avtodor  üstünlüğüyle geçildi. 
 
İkinci periyotta Engin Atsür ve Walters ile sayılar bularak farkı  azaltmaya çalışan siyah-beyazlı ekip, rakibin hızlı hücumlarına ve dış şutlarına  engel olamayınca karşılaşmanın 15. dakikasında fark 22 sayıya çıktı: 22-44. Kalan  bölüm karşılıklı basketlerle geçildi ve konuk ekip devreyi 56-34 önde kapadı. 
 
Beşiktaş Sompo Japan, 3. çeyreğe Darden, Enes Taşkıran ve Engin  Atsür'ün bulduğu sayılarla başlasa da Rus temsilcisi, Armstead'ın etkili oyunuyla  maçta üstünlüğü bırakmadı. Avtodor maçın 27. dakikasında Peterson'un 3 sayılık  basketiyle farkı 33 sayıya (46-79) kadar çıkardı ve bu periyodu da 85-60 önde  geçti. 
 
Rahat oyununu sürdüren Avtodor, İstanbul deplasmanından 103-79 galip  ayrıldı. 
 
Karşılaşmanın en skorer ismi 21 sayıyla Beşiktaş Sompo Japan forması  giyen Lampe olurken, konuk ekipte Malcolm 17, Brooks ve Peterson 16 sayı üretti. 
 
Bu sonuçla siyah-beyazlı ekip ilk yenilgisini aldı. Avtodor ise ilk  galibiyetine ulaştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...