Atletico Madrid ezip geçti

Atletico Madrid ezip geçti

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Atletico Madrid, Astana karşısında 4-0'la net bir galibiyet elde etti.

Galatasaray'ın bulunduğu Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun diğer mücadelesinde Atletico Madrid, Astana karşısında 4-0 galip geldi. 


Kazak ekibinin Bulgar teknik direktörü Stanimir Stoilov, Kairat Almaty ile şampiyonluğu belirleyecek maçı düşünerek Anicic, Shomko, Canas, Maksimovic, Dzholchiyev ve Nuserbayev'i Atletico karşısında dinlendirdi. 


Maçın ilk golü 23. dakikada geldi. Sağdan içeri kat eden Yannick Carrasco'nun ortaya çıkarttığı topu Saul filelere gönderdi. 29'da Atletico'nun Kolombiyalı forveti Jackson Martinez'in savunmaya çarpan topu ağlarla buluştu. 


İkinci yarının başında oyuna dahil olan Oliver Torres, 63'te Gabi'nin pasında aşırtma bir şutla kaleci Eric'i avladı. 89'da Dedechko, sağdan yapılan ortayı ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderirken, Atletico Madrid karşılaşmayı 4-0 kazandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...