Gomez'den Okocha sürprizi

Gomez'den Okocha sürprizi

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı Mario Gomez, en iyi 5 futbolcusunu seçti, "benim idolüm" dediği eski Fenerbahçeli futbolcuyu da listeye ekledi

Lokomotiv Moskova maçını da boş geçmeyen Beşiktaş'ın formda forveti Mario Gomez, gollerini ardı ardına atmaya devam ediyor.  Fiorentina'dan transfer olduğu siyah-beyazlılarda şu ana dek ligde altı gol atan yıldız futbolcu, dün Avrupa Ligi'nde de ilk golünü attı ve toplam gol sayısını 7'ye çıkardı.
 
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu UEFA'nın resmi sitesine bir röportaj verdi. Alman golcü 5 kişilik rüya takımını açıkladı. Real Madrid ve Barcelona'nın süperstarı Cristiano Ronaldo ve Messi ile birlikte Brezilyalı efsane forvet Romario'yu da seçen Gomez, kaleci olarak da eski takım arkadaşı Manuel Neuer'i tercih etti.
Neuer'i n son seçimi ise ilgi çekti. 30 yaşındaki golcünün beşliyi tamamladığı isim eski Fenerbahçeli Jay Jay Okocha oldu. Nijeryalı eski futbolcu aktif futbolculuk kariyerini 2008'de Hull City'de noktalamıştı. Gomez ve Okocha aynı ligde aynı dönemde hiç forma giymedi.
 
'Tüm zamanların en iyileri'
Mario Gomez seçimleri ile ilgili yaptığı yorumda ise, "Manuel Neuer'i seçiyorum çünkü o tarihteki gelmiş geçmiş en iyi kalecidir. Tabii ki Messi ve Ronaldo'yu seçiyorum. Bunlar da günümüz futbolunun ve tüm zamanların en iyi iki futbolcusu. Romario ve Jay Jay Okocha ise benim iki idolüm" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...