Pazar günü Kadıköy'e gitmek istiyorum

Pazar günü Kadıköy'e gitmek istiyorum

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, “Şartlar oluşursa stataki yerimi alırım. Benfica maçı sonrası F.Bahçe'ye yoğunlaşacağız” diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisi öncesi “Kadıköy'e gitmek istiyorum” dedi…


Beyoğlu'ndaki GS Store mağazasının açılışında açıklamalarda bulunan Özbek, şunları söyledi...


Kadıköy'e gitmeyi çok istiyorum. Eğer şartlar oluşursa Kadıköy'e gideceğim. Bizim gibi Fenerbahçe de Avrupa'da oynadığı maçı kazandı. Bunlar ülke adına önemli sonuçlar.
Şimdi Fenerbahçe ile oynayacağımız maça yoğunlaşacağız. Galatasaray en çok şampiyon olan takımdır. Sezon başında form grafiğimizin yükseleceğinden emindik. Olumlu gelişmeleri görüyoruz.
Kimse merak etmesin, şampiyon Galatasaray taraftarına özledikleri futbolu en kısa sürede izlettireceğiz. Burada esas olan şampiyon olabilmektir. Artık bundan sonra amacımız, yükselen form grafiğimizi daha da ileri götürmek.
Sezon sonunda kupalara, şampiyonluklara uzanmak istiyoruz.


Ekim, Kasım değil Mayıslar önemlidir!


G.SARAY Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, açılışta derbiyle ilgili konuştu. Aysal, “Derbiler gelip geçer, önemli maçlardır. Ama benim için Mayıslar önemlidir. Önemli olan Mayıs ayında elde edilen başarılar, şampiyonluklardır. Ekim ya da Kasım değil. Galatasaray her zaman ileriye doğru adım atar. Bu bizim geleneklerimizde var. Kimse bu çatı altında Galatasaray'a asla kırılamaz, küsemez. Ben de küskün değilim” diye konuştu.


Kazanırsak çok aşırı sevinmeyiz


BAŞKANLIK koltuğunu Dursun Özbek'e bırakan eski başkanlardan Duygun Yarsuvat da Kadıköy'de kazanmaları halinde aşırı sevinmeyeceklerini söyledi.
Yarsuvat, “Ters bir sonuçta da aynı şekilde aşırı üzülmeyiz. Futbolda her sonuç var. Bizim bir kültürümüz var. Sonucu birlikte göreceğiz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...