Mecburi rotasyon

Mecburi rotasyon

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Antalyaspor maçı öncesinde Gökhan Töre ve Jose Sosa şokunu yaşıyor.

Lokomotiv Moskova maçının ardından sağ adductor magnus kasında zorlama yaşayan Gökhan Töre, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün oynanacak karşılaşmaya yetiştirilemedi. Ağır gribal enfeksiyon geçiren ve Moskova deplasmanında da hasta hasta forma giyen Sosa ise yapılan son taktik antrenmana katılsa da Teknik Direktör Şenol Güneş, Arjantinli oyuncuyu İstanbul'da bırakmaya karar verdi. Yoğun maç trafiği yüzünden yorgunluktan endişe edilen siyah-beyazlılar böylece rotasyona mecbur kaldı. Antalyaspor karşısına iki oyuncusundan yoksun çıkacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Oğuzhan'ı Sosa'nın yerinde, Quaresma'yı ise Gökhan Töre'nin mevkisinde görevlendirecek. 
Mazeret istemiyorum
Atiba'nın yanında Necip'e forma verecek olan Güneş, bir değişiklik de savunmada yapacak. İsmail Köybaşı'yı Çaykur Rizespor ve Lokomotiv Moskova maçlarında oynatan Güneş, Antalya'daki mücadelede yeniden Dusko Tosic'e şans tanışacak. Oyuncularına maç öncesi uyarılarda bulunan Şenol Güneş, "Derbinin sonucu ne olursa olsun bize yarayacak. Bizim de bunu iyi değerlendirmemiz için sahadan galibiyetle ayrılmamız lazım. Avrupa kupası maçları dönüşü her zaman tehlikelidir. Bizim için lig çok önemli. Kesinlikle gevşemek yok" ifadelerini kullandı. Yorgunluğu mazeret olarak kabul etmeyeceğini belirten Güneş, "Haftada iki maç temposuna artık alışmamız lazım. Bu seviyelerdeki takımların hepsi bunu yaşıyor" diye konuştu. 
Mecburi rotasyon

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...