HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Medicana Sivasspor'da Okan Buruk dönemi

Kaynak: AA
Medicana Sivasspor'da Okan Buruk dönemi

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, teknik direktör Okan Buruk 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, teknik direktör Okan Buruk ile anlaşmaya vardı. 


Buruk, kulüp tesislerinde başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Buruk, kendisine bu görevi layık gören Sivasspor Kulübü yönetimine teşekkür etti.


Sivasspor'un gerek kurumsal yapısı, gerek yönetimiyle Türkiye'nin örnek kulüplerinden birisi olduğunu söyleyen Buruk, "Biz de bu örnek kulübe yakışır şekilde takımı hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Zor bir dönem ama Allah'ın izniyle taraftarımızla, şehrimizle bu zor dönemi kolay bir şekilde atlatmak istiyoruz" dedi.


Teknik direktör Sergen Yalçın'a kırmızı-beyazlı ekibe vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Buruk, "Ekibimle burada bütün enerjimizi verip, bu takımı en iyi yere getireceğiz" diye konuştu.


"Batuhan ve Ümit ile artık bir bağımız yok"
Kulüp Başkanı Otyakmaz ise Buruk ile 1 yıllık sözleşmeye imza attıklarını belirterek, "Takımımızı hocamıza teslim ettik. Kendisine hayırlı uğurlu olsun. Kendisinin karakteri ortada, bu şehre, bu takıma uygun bir hoca olduğunu düşünüyoruz" dedi.


Otyakmaz, kadro dışı bırakılan futbolcular Batuhan Karadeniz ve Ümit Kurt'un durumunun sorulması üzerine, "Artık iki futbolcuyla ilgili bir bağımız yok, tabii ki lisanslı oyuncularımızdır ama devre arası kendilerine kulüp bulmak zorundalar" cevabını verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...