Gomez'in kimyası tuttu

Gomez'in kimyası tuttu

SPOR Haberleri

Attığı gollerle Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesinde başrolü oynayan Mario Gomez siyah-beyazlıları mest etmeye devam ediyor.

Beşiktaş'taki ilk maçlarında bekleneni veremeyen, açıldıktan sonra ise durdurulamayan Gomez gol krallığı yarışındaki iddiasını da ortaya koydu. İlk golünü Başakşehir karşısında atan ve maçın ardından "Şeytanın bacağını kırdın" diyen Quaresma'ya "Bu daha başlangıç. Gol kralı olacağım" diyen Gomez, Antalyaspor karşısında attığı golle zirveye yerleşti. 7 golü bulunan Alman golcü ilk sırayı Eto'o ve Necid ile paylaşıyor. 
Önemli olan sağlık
Golleri attıkça kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Alman panzeri, "İkinci golü de atmak isterdim ama olmadı. Takım için elimden geleni yapıyorum. Kariyerim boyunca goller attım. En önemlisi sağlıklı olmak" ifadelerini kullandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Gomez'e övgüler yağdırdı. Alman oyuncunun kimyasının Beşiktaş'a çabuk uyum sağladığını söyleyen Orman, "Gomez takıma tam oturdu. Onu izlemek herkese keyif veriyor. Takım arkadaşları da kendisine çok güveniyor. Kapris yapmıyor, sakatlanmıyor, sadece işini yapıyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...