Galatasaray'ın Genel Sekreter'i Aziz Yıldırım'a yüklendi

Galatasaray'ın Genel Sekreter'i Aziz Yıldırım'a yüklendi

SPOR Haberleri

"G.Saray dostumuz değil" diyen F.Bahçe Başkanı için Fatih İşBECer sert çıktı: Bir kişinin kişisel duyguları dostluğa gölge düşürmez

Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 1-1 sona ererken, dev maçın yankıları, üzerinden günler geçmesine rağmen dinmedi. Galatasaray Yönetimi Fenerbahçe cephesini misafirperver olmamakla suçlarken, maçın hakemi Fırat Aydunus'un sonucu etkileyen hatalar yaptığı görüşünde birleşti. Sarı-kırmızılı kulübün genel sekreteri Fatih İşbecer Fenerbahçe Yönetimi'nin kendilerini medeniyet kuralları dışında ağırladığını belirtirken, "Bu hoş bir şey değil. Sportmenliğe de, bizim örf ve adetlerimize de aykırı. Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak bu tür konularda ülke kültürüne ve medeniyete daha uygun hareket edeceğimiz için gelen kulüp kim olursa olsun kendilerine her zaman en iyi şekilde misafirperverliğimizi göstereceğiz" dedi. İşbecer, Aziz Yıldırım'ın "Ayakları titreyecek" sözleri için de "Galatasaray oyuncusunun ayakları titremez. Titremediğini de gördük" ifadelerini kullandı. 
Aydınus düdüğü assın!
Her derbi öncesi Fenerbahçe cephesinin ortamı gerdiğini belirten Fatih İşbecer, Aziz Yıldırım'ın "G.Saray dostumuz değil" şeklindeki ifadeleri için ise, "Biz Fenerbahçe'yi dost olarak görüyoruz. Bir kişinin kişisel hezeyanları nedeniyle bu dostluk sekteye uğramayacaktır" dedi. Derbibin hakemi Fırat Aydınus'a da yüklenen İşbecer, "Deniz Çoban özür diledi ve hakemliği bıraktı. Biz de Aydınus'tan benzer bir şey bekliyorduk. Maçı bu kadar kötü yönetip ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi bu konuda yorum yapmaması ilginç. Sen bu işe senelerini vereceksin, eğitim alacaksın, bu işten para kazanacaksın. Ondan sonra da bir sürü hatayı gözden kaçıracaksın. Böyle hakemlik olmaz. Böyle hakeme halı sahada bile maç yönettirmezler" çıkışında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...