Antalyaspor'a bir darbe de Akigo'dan

Antalyaspor'a bir darbe de Akigo'dan

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı karşılaşma 2-1 Akhisar Belediyespor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibi Akhisar, 30. dakikada Hugo Rodallega'nın golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o, 54. dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirdi. Douglao 88. dakikada attığı kafa golüyle takımına 3 puanı getirdi.

Bu sonucun ardından Akhisar puanını 19'a çıkarırken, Antalyaspor ise 14 puanda kaldı. Süper Lig'in 12. haftasında Akhisar Belediyespor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Antalyaspor ise Kayserispor'u konuk edecek.

GOLCÜLER İŞ BAŞINDA

Ev sahibinin kazandığı mücadelede iki takımın golcüleri de bu maçı boş geçmedi. Akhisar Belediyespor'un golünü atan Hugo Rodallega ligde 5. golünü atarken Antalyaspor'a 1 puanı getiren Samuel Eto'o, 8. gole ulaştı.

TOP ÇİZGİYİ GEÇTİ Mİ GEÇMEDİ Mİ?

Akhisar Belediyespor'u 88. dakikada yeniden öne geçiren Douglao'nun golü tartışmalar içerisinde geçerlilik kazandı. Köşe vuruşunda topun başına geçen Hasan Kabze'nin ön direğe gönderdiği ortasında, Merter Yüce topu kafasıyla arka direğe aşırdı. Arka direkte topa iyi yükselen Douglao'nun yaptığı kafa vuruşunu Antalyaspor savunması kafayla çıkardı ancak hakem Halis Özkahya, yardımcılarının da yardımıyla topun çizgiyi geçtiğine hükmetti. Bu golle Akhisar Belediyespor maçı 2-1 kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...