Kartal yüksek uçtu

Kartal yüksek uçtu

SPOR Haberleri

Ligde ilk 2 maçı kaybettikten sonra çıkışa geçen siyah-beyazlılar dün de kazanırken Polonyalı pivot Maciej Lampe 27 sayıyla yıldızlaştı

Beşiktaş Sompo Japan, Spor Toto Basketbol Ligi 4. haftasında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ni 103-91. Beşiktaş bu sonuçla yeni antrenörü Yağızeğer Uluğ yönetiminde ilk galibiyetini aldı. BJK Akatlar Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. Siyah-beyazlılar Wolters-Lampe ikilisiyle etkili olduğu çeyreği 25-23 önde tamamladı. İkinci periyotta tempolu oyun, erken atış tercihleri ve yüksek yüzdeler devam etti. Beşiktaş rakibinin geçiş oyunlarını durdurmakta zorlanınca son dakikada geriye düştü. Ancak devreye giren Cenk Akyol üst üste sayılar buldu ve son saniye üçlüğüyle de Beşiktaş'ın soyunma odasına önde girmesini sağladı: 52-50.
Lampe şov yaptı
Üçüncü çeyreğe Beşiktaş hızlı başladı.  Walters ve Lampe'nin etkili oyunuyla farkı açan siyah-beyazlılar son 2 dakikaya 11 sayı farkla önde girdi: 74-63. Kalan sürede oyun hakimiyetini rakibine kaptırmayan ve farkın erimesine de izin vermeyen Beşiktaş final bölümüne de 78-69 önde başladı. Son çeyrekte misafir ekip oyuna ortak olmaya çalışıyordu ancak son 5 dakikaya girilirken Cenk Akyol'un üçlüğü farkı 12'ye çıkardı: 91-79. Kalan sürede oyun üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılar salondan 103-91 galip ayrıldı. Beşiktaş'ta 6 oyuncu çift hanelere ulaşırken Lampe 27, Cenk 14, Murphy ve Volters 12'şer, Darden ile Engin 10'ar sayı kaydetti. İBB'de is Markota 25 sayıyla oynadı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...