Ba ve Markovic takımdan ayrı çalıştı

/ Kaynak: AA
Ba ve Markovic takımdan ayrı çalıştı

SPOR Haberleri  / AA

Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı, Caner Erkin'in ise rehabilitasyon çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Hollanda'nın  Ajax takımıyla 5 Kasım Perşembe günü deplasmanda yapacağı 4. hafta maçının  hazırlıklarını basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira  yönetimindeki idmanda, Osmanlıspor maçında görev alan oyuncuların ilk bölümünde  dinlenmeye yönelik uygulamalar üzerinde durduğu ve ikinci bölümdeki şut  çalışmasıyla günü tamamladığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise 5'e 2 top kapma  ve pas çalışması yaptığı, daha sonra dar alanda çift kale maç oynadığı  kaydedildi.
 
Ağrıları bulunan Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic'in takımdan ayrı özel  program dahilinde çalıştığı, Caner Erkin'in ise rehabilitasyon çalışmalarına  devam ettiği belirtildi.
 
Fenerbahçe, Ajax maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği  antrenmanla sürdürecek. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...