Galatasaray derbide Fenerbahçe'ye 17 sayı fark etti

Galatasaray derbide Fenerbahçe'ye 17 sayı fark etti

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takımda Schilb 18 sayı, 8 asist, 4 ribauntla yıldızlaşırken galibiyetin mimarı oldu

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray Odeabank, sahasında Fenerbahçe'yi üstün bir oyundan sonra 17 sayı farkla 80-63 yendi. Maçın 5. dakikası 10-10 eşitlikle geçildi. Galatasaray Odeabank, Schilb'in arka arkaya bulduğu basketlerle 9. dakikada 16-14 öne geçti. Bogdanovic'in turnikesiyle ilk çeyrek 16-16 bitti. Aslan, Göksenin ve McCollum ile skor bulduğu ikinci çeyreğin 14. dakikasında 27-22'lik üstünlük kurdu. Fener, Bogdanovic'in 5 sayısı ile karşılık verse de Green, Lasme, Schilb ve McCollum ile skor üreten Cimbom soyunma odasına 39-34 galip gitti. G.Saray 3. çeyrekte de ribauntlarla rakibine üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler özellikle Sinan'ı durdurmakta çok zorlandı. Lasme, Schilb ve Sinan üçlüsü sayılarıyla G.Saray'ı hep önde tuttu: 61-52. 
Cimbom'un 3. galibiyeti
Son periyoda Green ve Micov'un basketleriyle başlayan Cimbom, 33. dakikada farkı açtı: 66-52. Elde ettiği skor avantajını maç sonuna kadar koruyan sarı-kırmızılı ekip, son dakikalarda farkı 17 sayıya kadar çıkardı ve derbiyi 80-63 kazandı. Karşılaşmada 18 sayıyla mücadele eden Schilb, maçın en skorer oyuncusu oldu. Bu sonuçla Galatasaray Odeabank, 4. hafta sonunda 3. galibiyetini alırken Fenerbahçe Ülker 2. kez yenildi. Günün diğer maçında Darüşşafaka Doğuş evinde TED Ankara'yı 82-69 mağlup etti. 
Galatasaray derbide Fenerbahçe'ye 17 sayı fark etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...