Abdullah Avcı, Pektemek'i istiyor

Abdullah Avcı, Pektemek'i istiyor

SPOR Haberleri

Sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş'ta istediği performansı bir türlü gösteremeyen Mustafa Pektemek'e Medipol Başakşehir talip.

Şenol Güneş'in çok fazla şans tanımadığı Mustafa Pektemek'e Medipol Başakşehir talip...
 
Abdullah Avcı'nın, devre arası transfer döneminde tecrübeli golcüyü transfer etmek için teklif götüreceği öğrenildi. Mario Gomez ve Cenk Tosun'un yüksek form durumu nedeniyle takımda şans bulması oldukça güçleşen Mustafa Pektemek'in bu teklifi kabul edip etmeyeceği ise, merak konusu. 
 
Siyah beyazlı futbolcu, geçen sezonun sonunda Beşiktaş ile 3 yıllık yeni bir mukaveleye imza atmıştı.
 
107 MAÇTA 19 GOL ATABİLDİ
 
Pektemek, bu sezon sadece iki maçta toplam 11 dakika forma giyme olanağı buldu.
 
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Skenderbeu maçının 83. dakikasında oyuna dahil olan 27 yaşındaki golcü, Süper Lig'deyse ilk kez Antalyaspor deplasmanında 86. dakikada sahaya çıkabildi. Pektemek, geçen sezon da 30 maçın 16'ısında ilk 11'de forma giyip 5 kez fileleri havalandırmıştı.
 
Golcü, 5 sezonluk Beşiktaş kariyerindeyse 107 maçta 53 kez ilk 11'de yer alıp 19 gol kaydetti. Sık ve uzun süreli sakatlıklar yaşayan Mustafa Pektemek, bu nedenle siyah beyazlılarda bir türlü istikrarı yakalayamadı. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...