Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski dükkan açtı

Podolski dükkan açtı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski, Almanya'nın Köln kentinde kendisine ait bir moda-giyim evi açtı.

Galatasaraylı Lukas Podolski, futbol dışında da hayatını idame ediyor. Yıldız futbolcunun Almanya'nın Köln kentinde kendisine ait bir moda evi açtığı ortaya çıktı.  


Strassenkicker mağazası, kentin merkezinde hizmet verecek. Bir süredir boş olan bir binanın restore edilerek hazırlıkları tamamlanan mağazanın faaliyet göstermeye başladığı, pazar günü ise bir resmi açılış seremonisi yapılacağı bildirildi.


Cumartesi günü Çaykur Rizespor maçına çıkacak olan golcü oyuncu, ertesi gün Almanya'ya giderek açılışa katılacağı ve müşterilerinin karşısına bizzat çıkacağı belirtildi. Sokak tarzı alternatif spor giyim ürünlerinin satılacağı mağazada, Podolski isimli ürünlerin de 24.90 ve 29.90 euro'dan satılacağı açıklandı.


Mağazalar zinciri düşünülüyor


Bunların dışında eşofman, süveter, şort ve tişört gibi ürünler de merkezde müşterilerin beğenisine sunulacak. Bunun Podolski'nin ilk mağazası olduğu ve ilerde giyim evinin bir zincir şeklinde diğer kentler ve ülkelerde de açılmasının planlandığı kaydedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...