Skenderbeu, Sporting'i 3 golle geçti

Skenderbeu, Sporting'i 3 golle geçti

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda gecenin sürprizlerinden biri yaşandı.

Sabien Lilaj, 15. dakikada Arnavut ekibini 1-0 öne geçirdi. 17'de Sporting kalecisi Rui Patricio, ceza sahası içinde Latifi'yi düşürürken ev sahibi ekip penaltı kazandı. Patrico ise kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Penaltı atışını kullanan Lilaj kendisinin ve takımının 2. golünü atarken; 19. dakikada Skenderbeu'yu 2-0 öne geçirdi. İlk yarı Skenderbeu'nun 2-0 üstünlüğüyle sona ererken, 2. yarıda da etkili olan Arnavut ekibi 3. golü 56. dakikada buldu. Kaleci Marcelo'nun uzaklaştırmak istediği topu ortasaha çizgisi yakınlarında kontrol eden Nimaga aşırtma bir vuruşla ağlarla buluşturdu. Bu gol maçın da skoru oldu ve Arnavut ekibi gecenin sürprizlerinden birine imza atarak karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.


Bu sonucun ardından Skenderbeu gruptaki ilk galibiyetini ve puanlarını aldı. Sporting ise 4 puanda kaldı.

Skenderbeu, Sporting'i 3 golle geçti

Gruptaki sonraki maçlarda Beşiktaş 26 Kasım'da Skenderbeu'yla karşı karşıya gelecek. Sporting Lizbon ise Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...