Rus çarı Gökdeniz!

Rus çarı Gökdeniz!

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi B grubunda evinde Liverpool'u ağırlayan Rubin Kazan'da taraftarların yaptığı Gökdeniz Karadeniz kareografisi geceye damga vurdu.

Rubin Kazan'ın yıllardır kaptanlığını yapan eski Trabzonsporlu Gökdeniz'e maç öncesi 'komutan' benzetmesi yapan Rus taraftarlar zırhının üzerine Gökdeniz'in forma numarası olan 61'i eklemeyi de ihmal etmedi.


2008 yılında 8 milyon 700 bin Euro bonservis bedeliyle Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz, Rus ekibinin sembol isimlerinden biri haline geldi. 35 yaşındaki milli futbolcu bu sezon forma giydiği 15 maçta 3 gol attı, 1 asist yaptı. Gökdeniz'in Rubin Kazan ile sözleşmesi 2016 yılında sona erecek.
Rus çarı Gökdeniz!

Gökdeniz Karadeniz'in eşi ve çocukları Naz, Toprak ve Demir de maçı tribünden 61 numaraları formalarıyla takip etti.


LIVERPOOL 1-0 KAZANDI
Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 1-0'lık skorla Liverpool kazandı. Maçın tek golünü 52. dakikada Ibe kaydetti.


Bu gruptaki diğer maçta İsviçre'nin Sion takımı, sahasında Fransa temsilcisi Bordeaux ile 1-1 berabere kaldı. 67. dakikada Toure'nin golüyle öne geçen ev sahibi takım, 90+4'te Chantome'un kendi kalesine attığı golle 1 puana razı oldu.


B GRUBU PUAN DURUMU
1.Sion                   8
2. Liverpool          6
3. Bordeaux         3
4. Rubin Kazan    2

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...