Trabzonspor'da Onur'la ilgili flaş gelişme

Trabzonspor'da Onur'la ilgili flaş gelişme

SPOR Haberleri

Trabzon'da kriz adam haline gelen Onur, Başakşehir maçıyla formasına kavuşuyor.

Çalkantılı günler geçiren Trabzon'da Onur Kıvrak'ın durumu da camianın canını sıkıyordu. Sezon başında sportif direktör Süleyman Hurma ile tartışıp kadro dışı kalan Onur, affedilmesine rağmen bu kez kötü performansı nedeniyle formasından uzak kalmıştı.
 
Teknik direktör Şota Arveladze'nin “Morali bozuk, oynamak istemiyor” dediği kaptan Onur, kaleyi Esteban'a kaptırmıştı. Ancak bu hafta içinde yapılan idmanlarda Onur ve Şota arasındaki buzlar eridi, milli eldivenin başarılı performansı sonrası Gürcü hoca kalede değişikliğe gitme kararı aldı.
 
Şota, öğrencisine “Hazır ol” emri verirken, Onur ise Başakşehir maçıyla birlikte yeni bir sayfta açmak istediklerini söyledi. Kıvrak, “Biz, bu kötü günleri hep birlikte aşacağız. Trabzon'u yeniden yarışır noktaya getirmek üzere birlik olacağız. Aldığımız kötü sonuçlar bize yakışmıyor. Tüm maçlarımızı savaşarak kazanmak istiyoruz” dedi.
 
(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...