Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüz dolara 100 takla atar

Yüz dolara 100 takla atar

SPOR Haberleri

Yıldırım, "Onun gibi para canlısı biri, alacağı kalsa mahkemeye koşardı" dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile eski takım kaptanı Alex de Souza arasındaki savaş yeniden alev aldı. Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde başkanla arasında yaşananları uzun uzun anlatan Alex, geçtiğimiz günlerde de Brezilya basınına "Söz verdiği primleri ödemedi" suçlamasında bulunmuştu. Yıldırım, "Ajax maçı sebebiyle cevabını şimdi veriyorum" diyerek kulübün sitesinden açıklama yayınladı. Alex'e karşı sert ifadeler kullanan Yıldırım, iddiaların tamamının yalan olduğunu söyledi. Bahsi geçen Sevilla maçında soyunma odasına inmediğini belirten Yıldırım, "Fenerbahçe'den ayrıldığı günden itibaren gündemde kalmak için her fırsatta benim adımı kullanmakta, yalan ve çirkin iftiralar atmaktadır. Kulüp resmi kayıtlarında da yer aldığı üzere futbolculara, Sevilla maçı ile ilgili olarak 01 Nisan 2008 tarihinde toplam 1 milyon 50 bin dolar prim dağıtılmıştır. Bu kapsamda Alex'e de 42 bin dolar ödeme yapılmıştır ve ödemeyi aldığına dair dekontta kendisinin imzası yer almaktadır" dedi. 
İhanet ettiği için ayrıldı
Alex'in para düşkünü olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, "Yeri gelmişken belirtmek isterim ki; Alex gibi parayı çok seven bir oyuncu 100 dolar alacağını almak için bile 100 takla atar. 2011 yılında bizler sözde şike davasında yargılanırken kulübümüzün en zor döneminde kendisi UEFA'ya verilmesi gereken ve tüm futbolculardan alınan rutin 'alacağı yoktur' yazısını imzalamamıştır. Hal böyleyken eğer 2008 tarihinde oynanan bir maçtan bir prim alacağı olsaydı bugüne kadar defalarca kulübe başvuru yapardı. Alex takım kaptanı olarak, yanıma geldiğinde bana sadece takım arkadaşlarını, hocasını şikâyet eder ve primlerin ne zaman ödeneceğini sorardı. Bilinmelidir ki, Alex'in ayrılışı o dönemki teknik direktörüne ihanet etmesi, kendisini onun yerine takımın teknik direktörlüğüne layık görmesi ve bu göreve gelmek istemesi üzerine gerçekleşmiştir. Alex'e tavsiyem ülkesi Brezilya'da antrenörlük kursuna gitmesi ve Türkiye'de kendisine destek olan ağabeylerinden ben görevi bıraktıktan sonra da aynı desteği sürdürmeleri halinde görev beklemesidir" ifadelerini kullandı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...