Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fernandao: Şampiyon olacağız

Fernandao: Şampiyon olacağız

SPOR Haberleri

Yeniden gol kralı olmak istediğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Sezonu zirvede bitireceğiz” dedi

Fenerbahçe gazetesine röportaj veren Jose Fernandao "Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” dedi. Geçtiğimiz yıl ligi gol kralı olarak tamamladığını hatırlatan Brezilyalı yıldız, “Fenerbahçe ile de aynı başarıyı tekrarlamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla beraber Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilmek için çok çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Takım arkadaşı Robin van Persie'ye de övgüler dizen Fernandao, "Uzun yıllar üst düzey futbol oynamış ve başarılar kazanmış bir oyuncu. Onunla beraber oynamak bana ekstra bir motivasyon sağlıyor. Fenerbahçe iki harika forvete sahip" değerlendirmesinde bulundu. 
Ay-yıldızı çok isterim
Türk Milli Takımı'nda oynamak isteyip istemeyeceği yönündeki soruyu cevaplayan Brezilyalı futbolcu, teklif gelmesi durumunda ay-yıldızlı formayı giymek istediğini dile getirdi. Türkiye'ye yardımcı olabilmek için konsantrasyonunu her zaman koruduğuna dikkati çeken Jose Fernandao, "Bu ülkede yaşamaktan çok mutluyum. Bu ülkenin milli takımına da faydalı olmak isterim. Ama öncelikle Fenerbahçe'yi düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini verip, Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum. Milli takımdan bir teklif gelmesi durumunda, net bir şekilde kabul ederim. Türk Milli Takımı kariyerimin zirvesi olur"  diye konuştu. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...