Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onur Kıvrak isyanı

Onur Kıvrak isyanı

SPOR Haberleri

Bordo-mavili taraftarlar, "Bu goller halı sahada yenmez" diyerek tecrübeli kaleciye tepki gösterdi

Trabzonspor'da kara bulutlar dağılmıyor. Başakşehir maçında mağlubiyete sebep olan golde büyük bir hata yapan bordo-mavili takımın kalecisi Onur Recep Kıvrak'a isyan var. Sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesinin baş mimarı olarak gösterilen Onur, Süper Lig'de görev aldığı maçlarda da kritik hataların altına imza atmıştı. Düşük performansından dolayı teknik direktör Şota tarafından kızağa çekilen Onur, bu hafta Başakşehir karşısında yeniden formasına kavuştu ancak tecrübeli kaleciyi yine hayal kırıklığı yaşattı. Başakşehir'in golünde kritik bir hata yapan Onur, bordo-mavili taraftarların da büyük tepkisini çekti. 
Şota'nın kredisi tükendi
Onur Kıvrak'ın form tutana kadar kaleye geçmemesi gerektiği yönünde fikir birliğine varan bordo-mavili taraftarlar, "Halı sahada yenmeyecek golleri yiyor", "Muslera satılsın, Onur alınsın diyen Galatasaray taraftarları ne düşünüyor" yorumlarını yaptı. Öte yandan sezon başından bu yana taraftarların destek verdiği teknik direktör Şota Arveladze'nin de kredisi tükendi. Sosyal medyada yazılan mesajlarda kan değişikliğinin şart olduğu ve Şota ile yolların ayrılma vaktinin geldiği şeklinde yorumlar öne çıktı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...