HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ta Veli Kavlak sevinci

Kaynak:
Beşiktaş'ta Veli Kavlak sevinci

SPOR Haberleri  / 

Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'a 8 aydır sakatlıktan kurtulamayan Veli Kavlak'tan sevindirici haber geldi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Medicana Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, 8 aydır sakatlıktan kurtulamayan siyah-beyazlı futbolcu Veli Kavlak'tan da bugünkü antrenmanda sevindirici haber de geldi.


Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen antrenmanda milli takımlarında bulunan futbolcular ve izinli Gökhan Töre ile Jose Sosa Beşiktaş idmanında yer almadı.

8 aylık bir sakatlık süreci geçiren ve omzundaki ağrıların iyileşmesiyle 1 ay önce bireysel çalışmalara başlayan Veli Kavlak'tan bugün siyah-beyazlı takıma sevindirici haber geldi. Uzun zaman sonra ilk kez takımla birlikte çalışan Veli'nin istekli olduğu gözlenirken, ikili mücadelelerden de kaçınmaması sakatlığının tamamen iyileştiğinin göstergesi olarak göze çarptı.

Beşiktaş'ın bugünkü idmanı öncesi deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş, futbolcularıyla kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından istasyon çalışmaları yapan Beşiktaşlı futbolcular daha sonra ise dar alanda top çalışması yaptı. 4 ayrı grubun oynadığı Japon kale oyununda takımlar tek tek değişerek 5'er dakika aralarla çalışan siyah-beyazlı futbolcular, bugünkü çalışmalarını istasyonlar içerisinde artırmalı tempolu koşularla tamamladı. Japon kale maç oynandığı sırada ise Ricardo Quaresma kısa bir sakatlık geçirmesine rağmen daha sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. 


Beşiktaş, Medicana Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın 16.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek. 

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...