Markovic adım adım Fenerbahçe'ye

Markovic adım adım Fenerbahçe'ye

SPOR Haberleri

İngiliz Echo gazetesi, Kırmızılar'ın Leroy Sane'ye kanca attığını, bu transferin gerçekleşmesi halinde Markovic'in Fenerbahçe'ye satılacağını duyurdu.

Sarı-lacivertlilerin Liverpool'dan büyük umutlarla transfer ettiği Lazar Markovic adım adım Fenerbahçe'ye doğru geliyor... Kırmızılar lakaplı İngiliz devi 22 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı '1994 jenerasyonunun en iyisi' olarak kabul edilen Markovic'ten bir türlü faydalanamamıştı. Liverpool yaz transfer döneminin sonunda 21 yaşındaki futbolcuyu opsiyon koymadan F.Bahçe'ye kiralamıştı. Liverpool'da Brendan Rodgers'ın yerine Jürgen Klopp gelince transfer politikası da değişti. Alman teknik adam bir yandan Markovic'i yakından takip ederken diğer taraftan kanada transfer yapılmasını da istedi. 
 
'KALACAĞIM' DEMİŞTİ 
 
Liverpool Echo Gazetesi'nin haberine göre Kırmızılar, Schalke'den Leroy Sane'ye kanca attı. İngiliz devi, Ocak ayında bu transferi noktalarsa Lazar Markovic de F.Bahçe'ye kalacak. Sırp futbolcu kısa süre önce verdiği röportajda "İstanbul'u ve takımımı çok seviyorum. Buraya alıştım. Kiralık bir futbolcu gibi hissetmiyorum. Sanki buraya aidim. F.Bahçe'den kalmam yönünde bir talep gelirse seve seve kabul ederim" demişti.
 
NANİ İLE BİRLİKTE TAKIMIN EN PAHALISI
 
Müthiş bir yetenek olan Lazar Markovic, transfermarkt verilerine göre 161 milyon Euro biçilen F.Bahçe takımının Nani ile birlikte en değerli oyuncusu konumunda. Sırp yıldız ve Nani'nin değeri 15'er milyon euro. İki ismi 13'er milyon Euro ile Caner ve Van Persie takip ediyor.
 
(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...