Pereira transfer istedi

Pereira transfer istedi

SPOR Haberleri

Sow'un ayrılmasıyla planları bozulan F.Bahçe'nin teknik patronu, yönetimden golcü ve ofansif orta saha alınmasını istedi

Türk futbol tarihinin en pahalı kadrosunu kurmasına rağmen beklenen futbolcu sergileyemeyen Fenerbahçe, devre arasında yine kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Göreve geldiğinde hücum eden bir takım vaat eden ve çift forvetle oynayacaklarını söyleyen Teknik Direktör Vitor Pereira, ara transferde kadroya takviye yapılması yönünde bir rapor hazırladı. Sow'un ayrılmasıyla planlarının bozulduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, yönetimden bir golcü, bir de ofansif orta saha oyuncusu istedi. Robin van Persie ve Fernandao gibi önemli golcülere sahip olmasına rağmen sezon sonuna kadar iki forvetle oynama riskine girmek istemediğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Bu durum elimi kolumu bağlıyor. Aynı anda iki golcüyü sahaya sürdüğümde alternatifim kalmıyor" derken, istediği takviyenin yapılması halinde yeniden 4-4-2'ye döneceğini ifade etti.
Emre'nin veliahdı aranıyor
Çift forvetle oynama düşüncesinden asla vazgeçmediğini ancak şartlar nedeniyle tek forvete dönmek zorunda kaldığını dile getiren Vitor Pereira, bir ofansif orta saha oyuncusunun da en az golcü kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu vurguladı. Mehmet Topal, Josef, Ozan Tufan ve Meireles'in önemli oyuncular olduğunu belirten Portekizli, Diego'dan beklediği verimi alamadığını itiraf etmekte ise zorlandı. Takımda hala eksikliği hissedilen Emre Belözoğlu'nun neden gönderildiği sorusu hala cevap ararken, sarı-lacivertlilerin bu mevkii için de yabancı pazarında araştırmalara başladığı öğrenildi. Önceliği hücum hattına veren Vitor Pereira'nın Alves ve Kadlec'in performanslarını yeterli bulmadığı için stoper mevkii için de bir liste hazırladığı gelen haberler arasında. Ancak yönetimin maliyeti düşürmek için sadece golcü sorununu çözebileceği belirtiliyor. 
> M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...