Terim: Bu takımla gurur duyun

Düzenleyen:
Terim: Bu takımla gurur duyun

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Yunanistan maçı sonrası, "Bugün dünya komşular günüymüş. Açıkçası ben çok keyif aldım oyundan.' dedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Yunanistan maçı sonrası, "Bugün dünya komşular günüymüş. Açıkçası ben çok keyif aldım oyundan. Hiç gol pozisyonu vermedik, çok önemli. Yunanistan'ın aldığı neticeler değerini değiştirmez. Hazırlık maçı olmasına rağmen oyuncular çok ciddi oynadılar, kontrol bizdeydi" sözlerini kullandı. Fatih hoca, "Geçen sene 16 Kasım'da Arena'da Kazakistan'ı 3-1 yendik. 3-4 gün önce de Brezilya maçından çıkmıştık. Bugün (dün) 17 Kasım. O gün bugündür mağlup olmamışız, önemli galibiyetler var. Ülkesini iyi temsil eden, Fransa'ya giden bir milli takım var. Bütün oyuncularımı kutluyorum, sevgiyle anıyorum. Bu oyunculara sahip çıkılmasını istiyorum. Ülkenin gurur duyacağı bir milli takım var" şeklinde konuştu. 

Millilere Başbakan morali
Türkiye ile Yunanistan A milli takımları arasında yapılan özel maçı, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras da izledi. Karşılaşma öncesinde Başakşehir Fatih Terim Stadı'na gelen Davutoğlu ve Çipras, mücadeleyi protokol tribününden takip etti. Davutoğlu maçtan önce soyunma odasına gitti. Başta Teknik Direktör Fatih Terim olmak üzere futbolcularla görüşen ve ilgi gösteren Davutoğlu başarı dileğinde bulundu ve moral verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...