Kim bu çocuk?

Kim bu çocuk?

SPOR Haberleri

Lige verilen arada Fenerbahçe'nin yıldızları milli takımlarının yolunu tutunca meydan altyapının genç isimlerine kaldı.

Sarı-lacivertlilerin Hollandalı golcüsü Robin van Persie de bu kez Portakalların teknik direktörü Danny Blind'den kesik yediğinden, geleceğın çubuklu adayları ile Samandıra'da çalışmaya devam etti. Fenerbahçe milli arada antrenmanlarına devam ederken bir isim Van Persie'nin şanssızlığını avantaja çevirmek için,  "Uçan Hollandalı"nın yanından ayrılmadı. 
Sakarya doğumlu 19 yaşındaki Karahan Yasir Subaşı, ıssızlaşan Fenerbahçe antrenmanlarından gelen her fotoğrafta Robin van Persie'nin yanı başındaki isim. Sol bekte görev yapan Yasır Subaşı, Sakaryaspor'dan başlayıp Fenerbahçe ile futbol macerasına devam ediyor. Mayıs ayında sarı-lacivertlilere attığı imza ile profesyonelliğe geçen Yasir, iki defa da UEFA Gelişim Turnuvası'nda 16 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyme başarısını yakaladı. 10 Ekim'de Dereağzı'nda oynanan 21 Yaş Altı derbisinde Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmişti. Sarı-lacivertlilerin tek golünü Yasir Subaşı atmıştı.
Van Persie Arsenal yıllarında Oğuzhan'la da yakından ilgilenmişti. Oğuzhan biten antrenmanın ardından diğer oyuncularla birlikte soyunma odasının yolunu tutarken Robin van Persie'den fırça yediğini söylemişti. Oğuzhan, RVP'nin kendisine "Nereye gidiyorsun? Antrenmandan sonra bir şeyler yap. Ben bile çalışıyorum. Sen kimsin ki çalışmıyorsun" diye bağırdığını anlatmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...