Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa panikte

Düzenleyen:
Avrupa panikte

SPOR Haberleri

Belçika-İspanya ve Almanya-Hollanda maçları oynanamadı. Euro 2016 ise tehlike altında

Paris'i kana bulayan, 129 kişinin ölümüne, 325 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırıları Avrupa futbolunu sarsıyor. Euro 2016’ya ev sahipliği yapacak Fransa’nın adaylığının bile sorgulanmasına sebep olan olaylar yüzünden Belçika-İspanya ve Almanya-Hollanda maçları iptal edilince gözler UEFA'nın organizasyonlarına çevirildi. Euro 2016 Organizasyon Komitesi Başkanı Jacques Lambert, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Fransa’nın ev sahipliğinin tartışılmasının terör eylemlerine prim vereceğini söylemişti. UEFA da bir açıklama yaparak Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının belirlenen tarihlerde oynanacağını vurguladı. Ancak Avrupa'da yaşanan panik havasının kolay dağılmayacağı tahmin ediliyor.
Hannover idmana çıkamadı
İngiliz basınında çıkan haberlerde sadece Euro 2016'nın değil, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin de tehdit altında olduğu belirtildi. Bundesliga takımlarından Hannover 96'nın önceki gün HDI Arena Stadı'ndaki antrenmanın da terör saldırı şüphesiyle iptal edilmesi, yaşanan panik havasını ortaya koyan nitelikte. Bu ortamda üst düzey güvenlik önlemlerinin alınması gereken uluslararası maçların ve turnuvaların akıbetinin ne olacağı merak ve korkuyla bekleniyor. Yaşanan kaos ortamı futbolcuları da tedirgin etmiş durumda. PSG forması giyen David Luiz de geçtiğimiz günlerde Paris'e dönmek istemediğini ancak kulüp yetkililerin zoruyla antrenmanlara başlayacağını açıklamıştı.

ANTALYA KAMPINI İPTAL ETTİ
Charleroi gelmiyor

Belçika 1. Ligi takımlarından Charleroi son dönemde yaşanan terör olaylarını gerekçe göstererek Antalya’daki kampını iptal etti. Antalya'da devre arası kampı yapacak olan bazı Avrupa kulüplerinin de rezervasyonlarını askıya aldığı öğrenildi. Dünyanın en önemli futbol turizm merkezlerinden biri haline gelen Antalya geçen sezon devre arasında toplam 1200 takıma ev sahipliği yapmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...