Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına dinmiyor

Düzenleyen:
Fırtına dinmiyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin Alman yıldızı antrenmanda Aykut Demir'le birbirine girdikten sonra 'Bu nasıl kulüp' diyerek çalışmayı terketti

Trabzonspor'da gün geçmiyor ki bir olay yaşanmasın. Takım içindeki kavgalar, parası ödenmeyen futbolcuların teker teker gidişi, kongre öncesi yaşanan teknik direktör belirsizliği camiayı karamsarlığa sürüklüyor. Dün gerçekleşen antrenmanda da yine kavga krizi çıktı. Marin’in genç takımdan Melih’le girdiği ikili mücadelede Alman oyuncunun attığı tekmeye sinirlenen Aykut Demir, takım arkadaşına sert çıktı. Aykut’un boğazısını sıkması sonrasında Bosna asıllı Alman oyuncu, "Bu nasıl kulüp" diyerek antrenman sahasını terk etti. Marko Marin soyunma odasına gittikten sonra hızlı bir şekilde üstünü değiştirmesinin ardından aracına binerek tesislerden ayrıldı.
Kriz tatlıya bağlandı
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın çabaları sonrasında idmanda kavga eden Aykut Demir ve Marko Marin kısa bir sürede barıştı. Yaşadıkları tatsız olaydan dolayı camiadan ve taraftarlardan özür dileyen ikili, "Herkes bilsin ki bütün gücümüzle takımımızı layık olduğu yere çıkarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...