Hekimoğlu'ndan sert tepki

Hekimoğlu'ndan sert tepki

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un başkan adayı Celil Hekimoğlu, yönetimin Divan Kurulu'na yeni üye sayısının artırılmasının kaos ortamı oluşturmak için yapılan bir hamle olduğunu söyledi.

Celil Hekimoğlu, yazılı açıklamasında kulübün yönetim tarafından hukuki anlamda defalarca bilinçli olarak hırpalandığını öne sürerken şu ifadeleri kullandı:

"Son yapılan hamle, artık bardağı taşırmıştır. Bu sürece dur diyecek iradeyi camiamızın bütün dinamikleriyle hep birlikte ortaya koymalıyız. Kulüp, görev süresi dolan ve bunu işine geldiği zaman kendisi de kabul eden bir irade tarafından yönetilmeye çalışılıyor. Hazırlanmış, onaylanmış, açıklanmış bir hazirun cetveliyle kongreye gidilirken, bunun sözde belgeler ve talepler gerekçe gösterilerek tüzüğe uygun olmayan üyelerin eklenmesiyle değiştirilmesi ortada olan niyetin göstergesidir. Yapılan yönetimin kaos planıdır. Bizler bu oyunu izlemeyeceğiz. Camianın bütün dinamiklerini de konuya gereken duyarlılığı göstermeye çağırıyoruz."

Yönetimin kaos planının engellenmesi yönünde başta Denetleme Kurulu olmak üzere Divan Başkanlık Kurulu ile eski başkanlar, yöneticiler, sivil toplum örgütleri ve tüm taraftarlara önemli görevler düştüğünü dile getiren Hekimoğlu, "Hepimiz yapılmaya çalışılanın karşısına geçip el birliğiyle kulübümüzü korumalıyız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...