Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bugün günlerden El Clasico

Düzenleyen:
Bugün günlerden El Clasico

SPOR Haberleri

Real Madrid sahasında lider Barcelona'yı misafir edecek. Dev maç öncesi sakatlığını atlatan Messi'nin oynaması bekleniyor

Futbol dünyasının en büyük kapışmalarından biri olan El Clasico bugün 231'inci defa yaşanacak. Real Madrid sahasında Barcelona'yı saat 19.15'te misafir edecek  Karşılaşma Lig TV3'ten ekranlara gelecek. Herkesin cevabını merakla beklediği soruysa Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin zorlu 90 dakikada forma giyip giyemeyeceği. Real Madrid'e karşı attığı 21 golle El Clasico tarihinin en golcü ismi olan Messi, sakatlığını tamamen atlatırken Luis Enrique'nin şans vermesi halinde sahada olacak. Real Madrid'de ise 1.5 aydır sahalardan uzak olan Karim Benzema'nın da maç kadrosunda olması bekleniyor. 
Real'de ortam gergin
Barcelona ligde Real Madrid'in 3 puan önünde lider durumda. Katalan ekibi Messi’nin yokluğunu geçen haftalarda Neymar ve Suarez'in üstün performansı ile hasarsız atlattı. Neymar 11 lig maçında 11 gol atarken, 6 da asist yaptı. Suarez ise bu süreçte 9 kez defa havalandırdı. Real madrid ise içten içe kaynıyor. Sezon başında takımın başına geçen Rafael Benitez'in savunmaya dönük oyun anlayışı taraftarın tepkisini çekiyor. Cristiano Ronaldo'nun da bu oyun tarzından rahatsız olduğu artık biliniyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...