Denizli: Transfer isterim

Düzenleyen:
Denizli: Transfer isterim

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı kulüple 1.5 yıllık karşılığında 2.5 milyon avroya el sıkışan tecrübeli hoca ocak ayında en az 2 takviye için söz aldı

Şok bir operasyon ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile el sıkışmıştı. Yapılan görüşmede Özbek, 1.5 yıllık anlaşma karşılığında tecrübeli hocayla 2.5 milyon avro karşılığında anlaştı. Sözleşmenin detayları konuşulurken, Mustafa Denizli’nin konuyu takımın kadrosuna getirdiği öğrenildi. Galatasaray’ı yakından takip eden tecrübeli hocanın Özbek’e, “Devre arasında en az iki transfer isterim. Bu üç bile olabilir. Finansal Fair-Play durumunu tabii ki biliyorum ama zayıf mevkiler mutlaka güçlenmeli” diyerek garanti aldığı ifade edildi. Henüz rakamlar netleşmese de Mustafa Denizli, şampiyonluk ve Avrupa’da kazanılacak başarılara göre prim de alacak. Deneyimli teknik adamın yardımcılıklarını ise Ümit Davala ve Emre Aşık yapacak. Kondisyoner Stefano olurken, Taffarel de kaleci antrenörü olarak kulüpte görev yapmaya devam edecek.
Özbek noktayı koydu
Galatasaray, Denizli’yi takım başına getirirken, yönetimden bazı isimlerin yabancı hoca konusunda direttiği ama son noktayı Başkan Dursun Özbek’in koyduğu öğrenildi. Bu arada Galatasaray yönetiminin, Mustafa Denizli ismini Antalyaspor karşılaşması sonrasında açıklaması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli hocaya pazar ya da pazartesi imza attırmayı planlıyor. Yönetim, Mustafa Denizli’nin takımın başında en az iki idmana çıkarak, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid ile yapacağı zorlu karşılaşmada takımın başında olmasını istiyor. 

Denizli: Transfer isterim

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...