Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vefa semt adıymış!

Düzenleyen:
Vefa semt adıymış!

SPOR Haberleri

Mancini ile yollar ayrıldığı zaman sosyal medyadan mesaj yarışına giren sarı-kırmızılı isimlerin çoğu genç teknik adamı es geçti

Galatasaray, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının şokunu yeni yeni üzerinden atarken sarı-kırmızılı oyuncuların sessizliği dikkatlerden kaçmadı. Genç teknik adamın Florya’da tesislerdeki vedasına sadece Akhisar Belediyespor’dan öğrencisi olan Bilal Kısa gelmişti. Sosyal medyada ise Podolski ile Yasin, Hamzaoğlu’na kariyerinde başarılar dilerken, Yasin de “Değerime değer katan hocam, teşekkürler” mesajını yazdı. Inter forması giyen Felipe Melo da önceki gün eski teknik direktörünün görevinin son verilmesine tepki göstermişti. Oysa ki Roberto Mancini ve Cesare Prandelli ile yolların ayrılmasının ardından sarı-kırmızılı futbolcular sosyal medyada hocalarına veda mesajı yarışına girmişti. Galatasaraylı oyuncuların bu davranışı “Vefa semt adıymış” deyimini akıllara getirdi. Hamzaoğlu ile Burak Yılmaz, Podolski, Emre Çolak ve Sneijder ile gerginlik yaşamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...