El Clasico'da gol yağmuru!

Düzenleyen:
El Clasico'da gol yağmuru!

SPOR Haberleri

Dünyanın merakla takip ettiği El Clasico'da, Barcelona ezeli rakibi Real Madrid'i adeta sahadan sildi ve 4-0 galip geldi.

Dünyanın merakla takip ettiği El Clasico'da, Barcelona ezeli rakibi Real Madrid'i adeta sahadan sildi ve 4-0 galip geldi. Barcelona'nın golleri 11 ve 74. dakikada Suarez, 39'da Neymar ve 53. dakikada Iniesta'dan geldi. Sakatlıktan yeni kurtulan Messi'nin 2. yarıda oyuna dahil olduğu derbide Real Madrid taraftarları teknik direktör Benitez ve başkan Perez'i beyaz mendil sallayarak istifaya davet etti.

REAL MADRİD (4-3-3): Keylor Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Kroos, James - Ronaldo, Benzema, Bale
BARCELONA (4-3-3): Bravo - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Neymar, Suarez, S.Roberto

SUAREZ TUTULMUYOR
Alba'nın 74. dakikadaki pasında Suarez kendisnin 2. Barcelona'nın 4. golünü Real Madrid ağlarına gönderiyor.

INIESTA-NEYMAR İKİLİSİ YİNE SAHNEDE
Iniesta ve Neymar ikilisi bir kez daha sahne alıyor ve farkı 3'e çıkartıyor. Bu kez Neymar pası veriyor, ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Iniesta sert vuruyor ve topu çatala gönderiyor.

NEYMAR FARKI 2'YE ÇIKARDI
Karşılaşmanın 39. dakikasında Iniesta'nın pasında Real ceza sahasına sol çaprazdan giren Neymar plase vuruşla farkı 2'ye çıkardı.

BARCELONA'YA BİR SAKATLIK ŞOKU DAHA
Sezon başından beri Messi, Rakitic, Pique gibi isimlerin sakatlıklarıyla kötü günler geçiren Barcelona'da bir kötü gelişme daha yaşandı. Maçın 27. dakikasında sakatlanan Mascherano oyundan çıkarken yerine Mathieu girdi.

SUAREZ PERDEYİ AÇTI
Barcelona 11. dakikada golü buluyor. Kısa ve hızlı paslarla Real Madrid ceza sahasına giren Barcelonalı oyunculardan topla buluşan Sergi Roberto güzel bir pasla Suarez'i topla buluşturdu. Bu oyuncunun Real kalesini sağ çaprazdan gören bir bölgeden vuruşunda top ağlarla buluştu.

 

MESSI YEDEK KULÜBESİNDE

Yaklaşık 2 aydır sakatlıkla boğuşan Barcelona'nın yıldız ismi Lionel Messi, sakatlıktan kurtulup hafta boyu antrenmanlara katılsa da ilk 11'de yer almadı. Messi'nin sahaya ilk 11'de çıkmayacağının sinyalini ise dün teknik direktör Enrique düzenlediği basın toplantısında vermişti. Genç teknik adam 'Messi sakatlığı atlattı ancak henüz tam hazır değil' demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...