Barça Messi'siz de güzel

Barça Messi'siz de güzel

SPOR Haberleri

Barcelona, El Clasico tarihine geçecek maçta Real Madrid'i adeta sahadan sildi...

Dünyanın her yerindeki futbolseverlerin merakla beklediği El Clasico, Barcelona'nın şovuna sahne oldu. Sakatlıktan yeni çıkan Lionel Messi 57.dakikada oyuna girmeden Luis Suarez, Neymar ve Andres Iniesta fişi çekti. Messi oyuna girdikten sonra bir kez daha sahneye çıkan Suarez skoru ilan etti: 4-0! Evlerinde tarihi bir hezimete tanıklık eden Real Madrid taraftarları başta teknik direktör Rafael Benitez olmak üzere takımı protesto etti. Barça bu galibiyetle ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 6'ya çı 

Her an kovulabilir

Takımın yıldızı Ronaldo ile aralarında sorun olduğu bilinen Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez, Madrid medyasının hedefi oldu. Performansıyla ezeli rakibinin altında kalan Benitez'in ekibi, derbide de hezimete uğrayınca oklar İspanyol teknik adama döndü. Marca ve AS gazeteleri, sezon başında Carlo Ancelotti'nin yerine göreve gelen Benitez'in yerine hoca bakıldığını iddia etti.

Muhteşem üçlü 117 oldu!

Messi'nin yokluğunda sazı ele alan Neymar ile Suarez, derbiye de damga vurdu. Messi'nin de dahil olduğu muhteşem üçlü, 2015 yılındaki gol sayılarını 117'ye çıkarırken, Real Madrid takımının toplamı 106'da kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...