Selçuk maç sonrası inançlı konuştu: Altından kalkacağız

Düzenleyen:
Selçuk maç sonrası inançlı konuştu: Altından kalkacağız

SPOR Haberleri

G.Saray'ın Kaptanı Selçun İnan, maç sonrası bakın neler söyledi...

Maç sonrası, "Takım arkadaşlarım adına, Hamza Hamzaoğlu'na vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum" diyen G.Saray'ın Kaptanı Selçun İnan, "Son birkaç maçtır önemli defansif hatalar yapıyoruz. Biz aslında nasıl şampiyon olunduğunu biliyoruz. İyi mücadele etmeliyiz. Bütün takım arkadaşlarım ve ben neyi yanlış yaptığımızı biliyoruz ve bunu da düzeltebiliriz. Kara bulutlar dolaşıyor üzerimizde ve bunun altından kalkmayı da biliriz. Biz şampiyon takımız" sözlerini kullandı. İnan, "Yeni teknik direktörümüzü bekliyoruz. Onun da kendi sistemi olacaktır. Defans olarak biraz çalışma yapmamız gerekecek herhalde. Bunu da kendi aramızda konuştuk" dedi. 

SNEİJDER'DEN İLGİNÇ SÖZLER, 'Gol yemeyi bekliyoruz sanki'
Wesley Sneijder maç sonrası,  "Ne söyleyebiliriz ki? 3 kere öne geçmiş bir Galatasaray var ve sonra maçı veriyorsunuz. Bunun sorumluluğunu takım olarak almamız gerekiyor. Sebebi çok basit. Bunu antrenmanlarda çalışmamız lazım. Defansı nasıl, hücumu nasıl yapacağınızı bilmeniz gerekir. Kimse yanlış anlamasın bu yorumları Hamza hocamıza yüklenmek için yapmıyorum. Hep reaksiyon vermek için gol yemeyi bekliyoruz sanki'' dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...