Sneijder'den şaşırtan sözler...

Sneijder'den şaşırtan sözler...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, 3 kez öne geçmesine rağmen 3-3 berabere kaldıkları Antalyaspor maçının ardından kelimenin tam anlamıyla isyan etti.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Sneijder, imalı sözler kullandığı açıklamasında şunları söyledi:
"Ne diyebilirim ki... Üç kere öne geçmiş bir Galatasaray var, ondan sonra çok kolay şekilde sonucu veriyorsunuz. Nasıl atak ve savunma yapacağınızı bilemezseniz, bir taktik ve bir sistemle oynamazsanız böyle olur. 3 gol atıyoruz ama 3 de yiyoruz. Rakip 2 atarsa kazanıyoruz. Daha iyi çalışmamız lazım antrenmanlarda. Bu sorumluluğu takımdaki herkesin alması gerekiyor. Kesinlikle bireysel bir şey değil. Yaptığım yorumları kimse yanlış anlamasın, Hamza hocaya yüklenmiyorum, o olumsuz yorumları hak etmiyor. Öne geçince nasıl 2-0, 3-0 yapacağız onu düşünmemiz lazım. Atak yaparken defansı boşlamayıp daha iyi savunma yapmalıyız."

Sneijder'den şaşırtan sözler...

SELÇUK İNAN: NASIL ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI BİLİYORUZ
Takım kaptanı Selçuk İnan ise, eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür ederek başladığı yorumunda şunları söyledi:"Son birkaç maçtır önemli defansif hatalar yapıyoruz. Biz aslında nasıl şampiyon olunduğunu biliyoruz. İyi mücadele etmeliyiz. Bütün takım arkadaşlarım ve ben neyi yanlış yaptığımızı biliyoruz ve bunu da düzeltebiliriz. Kara bulutlar dolaşıyor üzerimizde ve bunun altından kalkmayı da biliriz. Biz şampiyon takımız. Yeni teknik direktörümüzü bekliyoruz. Onun da kendi sistemi olacaktır. Defans olarak biraz çalışma yapmamız gerekecek herhalde. Bunu da kendi aramızda konuştuk."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...