Galatasaray'ın söz kestiği Denizli, Antalya maçını canlı yayında yorumladı

Düzenleyen:
Galatasaray'ın söz kestiği Denizli, Antalya maçını canlı yayında yorumladı

SPOR Haberleri

TRT Spor’da karşılaşmayı yorumlayan tecrübeli hocanın yüzü, sarı-kırmızılıların yediği goller sonrası asıldı

Galatasaray yönetimi, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görevine son vermiş ve henüz resmi açıklamayı yapmasa da Mustafa Denizli ile söz kesmişti. Tecrübeli teknik adam, dünkü karşılaşmayı her hafta olduğu gibi TRT Spor’da Stadyum programında yorumladı. En dikkat çeken nokta ise Galatasaray’ın, Antalyaspor karşısında yediği gollerden sonra Mustafa Denizli’nin suratının asılması ve üzüntü duyması oldu. Tecrübeli hocanın bu tavırları “Denizli, Galatasaray ile kesin anlaşmış” yorumlarını da beraberinde getirdi. Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesini şu cümleyle yorumladı: “Sene başında bir kriz olmuştu ama Hamza Hamzaoğlu'nun gitmesini kimse beklemiyordu”.

Kapanabilecek bir fark var
Deneyimli çalıştırıcı, Antalyaspor beraberliği için ise “Maçta Galatasaray sıkıntılı bir görüntü verdi. Gol atabildiği kadar, yeme potansiyeli de yüksekti. Galatasaray öne geçiyor ama gol yeme sıkıntısı çok açık. Geniş bir alanda oynadı. Bazı takımlar, son dakikada kazanmaya alışmıştır kafa olarak. Takım 2 haftadır yakalanıyor. Galatasaray'ın son 2 haftadaki görüntüsü, takım içi iletişimin koptuğunu gösteriyor.  Sadece defansa laf söylemek doğru değil. Gol atmak da, yemek de takımla ilgilidir. Takımın bütünü sorumludur. 6 gol, futbol izleyicisi için iyi ama evinde oynayan takım için bu skor olumlu denemez. Galatasaray için bu puan farkı, şu anda önemli bir puan farkı değil. Böyle devam ederse, problem vardır” ifadelerini kullandı.

Hayırlısı neyse o olsun
Denizli, Galatasaray ile şu ana kadar görüşmesi olmadığını da söyledi ancak sarı-kırmızılı camiaya kapıyı ardına kadar açtı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Hayırlısı neyse o olsun. Bir kulüp başkanı benimle görüşmek istese, ben hayır diyebilir miyim? Hangi kulüp olursa olsun, kulüp başkanıyla görüşürüm. Bunlar karşı tarafın karar vereceği konular. Herkes bunu böyle bilsin” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...