Kazanırsak önümüz açılır

Kazanırsak önümüz açılır

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da tecrübeli çalıştırıcı oyuncularına F.Bahçe maçı öncesi sıkı terapi uyguluyor

Gençlerbirliği karşısında son dakikada gelen golle üç puan ve moral kazanan Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.  Trabzonspor'da ekonomik problemler yaşayan takımı Fenerbahçe maçına konsantre etmeye çalışan teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, Kadıköy'den zaferle ayrılmak istiyor.  Gençlerbirliği galibiyetinin takımı rahatlattığını belirten Tekelioğlu, "Fenerbahçe maçında bunun devamını getirmek istiyoruz.  Oyun kurgumuzu rakibe göre belirleyeceğiz. Bu tür maçlar için 'hocasız da gidilse takım motive olur' sözü vardır. Camianın 6 Aralık’taki kongre arifesinde böyle bir galibiyete ihtiyacı var. Fenerbahçe'yi iyi etüt edeceğiz. Galibiyetle dönersek kulübün önü açılır" dedi.
Cardozo ikna edildi
Hafta sonu İstanbul'a tam kadro gitmesi beklenen bordo-mavililerde, Bosingwa, Constant ve Medjani'nin takımdan ayrılmasının ardından menajerini Trabzon'a çağıran Cardozo'nun kongre sonuna kadar kalmaya ikna edildiği belirtildi. Özellikle Galatasaray'ın da ilgilendiği bilinen Paraguaylı golcüyle yapılan görüşmede, kongre sebebiyle kulübün iç durumunun karışık olduğu, ama kongre sonrasında ödemelerin yapılacağı vurgulandı. Cardozo'nun da durumu anlayışla karşıladığını vurguladığı ve verilen söz üzerine şimdilik herhangi bir girişimde bulunmayı düşünmediğini ifade ettiği belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...