Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal tur peşinde

Kartal tur peşinde

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Avrupa Ligi H Grubu'ndaki beşinci maçında bu akşam sahasında Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile karşı karşıya gelecek.

Hüseyin EROĞUL
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak. H Grubu'ndaki diğer mücadelede ise Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, yine aynı saatte sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u konuk edecek. Grupta 6 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, Arnavutluk temsilcisi karşısında kazanması halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakalayacak. Diğer maçta Sporting Lizbon'un, Rusya'da puan kaybetmesi durumunda Beşiktaş, gruptaki son karşılaşmalar öncesi 2. tura çıkmayı garantileyecek.
ŞENOL Güneş, Skenderbeu KARŞILAŞMASI öncesi temkinli: İŞİMİZ KOLAY DEĞİL
Beşiktaş’ın hocası, “Kağıt üzerinde gerideler ama bizi zorlayabilirler. Kötü bir sürprize izin vermek istemeyiz” dedi
Josa: Rahat oynayacağız
Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmada rakiplerine göre daha rahat olacaklarını söyledi. Josa, “Beşiktaş'ın çok iyi oyuncuları var. Çok çabuk organize olan ve topa sahip olmaya çalışan bir takım. Ayrıca iyi bir seyirci önünde oynayacağız. Bunun için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı..
Kartal hep tek tek atıyor
Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde yaptığı son 7 karşılaşmada da birer gol kaydetti. Geçen sezondan bu yana oynadığı son 7 mücadelede de gol bulan siyah-beyazlı ekip, rakiplerinin filelerini birden fazla havalandırmayı başaramadı. Beşiktaş, geçen sezon Liverpool’a deplasmanda 1-0 kaybetmiş ve o maçta gol atamamıştı.
Olimpiyat uğuru
3 sezondur maçlarını Dolmabahçe'den uzak oynayan Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'ndaki 10 Avrupa kupası maçında sadece 1 yenilgi aldı. Bir tek Club Brugge'a kaybeden siyah-beyazlılar, İkitelli'de 5 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Beşiktaş attığı 13 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü.
Sosa YARIDA BIRAKTI
Beşiktaş, Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Şenol Güneş yönetiminde, gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Siyah-beyazlı ekip, bu bölümde pas çalışmaları gerçekleştirirken belinde ağrı hisseden Sosa idmanı tedbir amaçlı bıraktı.
Bizim için final maçı
Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Rhodolfo, Skenderbeu karşılaşmasını final olarak nitelendirdi. Sambacı, “Skenderbeu ile zorlu bir maça çıkıyoruz. Bunun bir final maçı niteliğinde olduğunu biliyoruz. Rakibimize saygı duymalıyız. Kazanmak mecburiyetindeyiz ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Rhodolfo, “Geldiğim günden bu güne kadar oyuncular, teknik ekip, yöneticiler bana çok yardımcı oldular. Bende bunun karşılığında sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Brezilya futboluyla Türk futbolu arasında farklar var ama buraya adapte olup en iyisi yapmaya çalışıyorum. Yarıştığımız bütün kulvarda şampiyonluk hedefine yürüyebiliriz. Elimizde bunu başaracak güçlü bir kadro var” dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...