% 51 Avrupa Ligi

% 51 Avrupa Ligi

SPOR Haberleri

Astana karşısına yeni hocası Mustafa Denizli ile çıkacak olan Cimbom’a Avrupa Ligi için beraberlik yetecek

Murad TAMER
Mustafa Denizli ile yeni bir sayfa açan G.Saray, Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi defterini kapattı. Sahaya kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde çıkan sarı-kırmızılılar, kart cezalıları Selçuk ve Burak'ı çok aradı. Oyunun tamamında Atletico Madrid'in üstünlüğü vardı. Gerçi G.Saray 11. dakikada öne geçme fırsatı yakaladı. Sneijder'in sol çaprazdan çektiği şut direği sıyıracağına ağlarla buluşsa sarı-kırmızılılar beklenmedik bir şekilde skor üstünlüğünü yakalayacaktı. Atletico henüz 13. dakikada golü buldu. Hakan Balta, Gabi'nin rahat bir şekilde orta yapmasına müsade edince Griezmann bomboş pozisyonda kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 1-0. Kalan sürede ev sahibi ekip antrenman havasında paslaştı. G.Saray da rakibini tehdit edecek hiçbir girişimde bulunmayınca soyunma odasına geride girdi.
İlk korner 75'te
İkinci yarı başlar başlamaz yüklenen Atletico'nun baskısı karşısında Muslera kalesinde devleşti. Uruguaylı kaleci özellikle Koke'nin şutunda o inanılmaz kurtarışlarından birine imza attı. G.Saray o kadar silik bir futbol ortaya koyuyordu ki şut çekmekte değil, kendi yarı sahasından çıkmakta bile çok zorlanıyordu. Zaten koca 90 dakikada sadece 2 şut kullanan sarı-kırmızılılar karşılaşmayı da kaleyi bulan 1 isabetli vuruşla bitirerek bu anlamda Devler Ligi'ndeki en kötü performansını ortaya koydu. Atletico'nun 65'te Griezmann'la bulduğu golde sarı-kırmızılı oyuncular rakiplerinin paslaşmalarını sadece seyredebildi. Karşılaşmadaki ilk kornerini 75. dakikada kullanabilen G.Saray'da, Bilal-Umut, Hakan-Sinan değişiklikleri de kötü oyunu değiştirmedi ve temsilcimiz 2-0'lık mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi'ne 1 maç kala havlu attı.
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...