Şok suçlama

Şok suçlama

SPOR Haberleri

Sneijder: Bir taktiğimiz bile yok. İyi çalışmadığımızı hep söylemiştim... Semih Kaya: Mustafa hoca eminim bize defans da çalıştıracak...

Galatasaray, Atletico Madrid’e 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne havlu atarken Wesley Sneijder 90 dakika sonrası Hamza Hamzaoğlu’nu ima eden açıklamalar yaptı. Yıldız oyuncu, fiziksel eksiklikleri olduğunu belirterek, “Çok kızgınım. Çünkü takım olarak potansiyelimiz yüksek. İyi çalışmadığımızı hep söylemiştim. Asıl kötü olan taktiksiz oynuyoruz. Mutlaka taktik çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. Sneijder, “Sahada tek takım vardı. O da Atletico Madrid idi. Karşılaşma 5-0 ya da 6-0 da bitebilirdi. Takım olamıyoruz sıfırdan başlamalıyız” vurgusunu yaptı. Hollandalı futbolcu, Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesiyle ilgili olarak ise “Kötü sonuçlar alınınca doğal olarak futbolda ilk teknik direktör ile yollar ayrılıyor” diyerek sözlerini tamamladı.
Yeni kan gerekiyordu
Semih Kaya da eski hocasını hedef aldı ve “Her zaman kötü gidişatta yeni kan gerekiyor. Mustafa hocanın antrenmanda yaptıklarını en iyi şekilde sahaya yansıtacağız. Bir anda bir dalgınlık oluyor ve gol yiyoruz. Buna bir çözüm bulamadık. Mustafa Hoca’nın gelişiyle eminim defans da çalışacağız” şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu, yenilgi için ise “Kötü oynadık. Sonuçta 7-8 yıldır beraber oynayan bir takım. Sahanın üstünlüğü Atletico'daydı. Artık Avrupa Ligi'nde devam etmeye çalışacağız. Orada takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. İstediğimiz hedeflere inşallah ulaşırız" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...