Tur bizim olacak

Düzenleyen:
Tur bizim olacak

SPOR Haberleri

Nani, "Fantastik bir futbol ve skor. Son maçta da gerekeni yapacağız" derken Alper Potuk, "Gruptan çıkacağız, ligde de şampiyonluğu kovalayacağız" sözlerini kullandı

F.Bahçe'de Molde galibiyeti moralleri zirveye taşıdı. Zorlu hava ve saha şartlarına rağmen ortaya konan iyi futbol ve net skor sarı-lacivertli futbolcuları da coşturdu. Maç sonrası soyunma odasında büyük sevinç yaşanırken Pereira futbolcularını tek tek kutladı. Maç sonu açıklamalarında Luis Nani, "Harika bir karşılaşmaydı, ekibimiz iyi bir performans ortaya koydu. Sadece kazanmayı düşündük. Tüm takım iyi oynadı ve skor fantastikti. Son maçta da işimize odaklanacağız ve gereki yapacağız" derken, Alper Potuk, "Çok zor şartlar altında bir karşılaşma oldu. Rakibi çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Bunu da sahaya yansıttık. Takımın kendine güveni artıyor. Avrupa Ligi'nde gruptan çıkacağız ve ve F.Bahçe'yi ligde de şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız" sözlerini kullandı. 
Ozan Tufan'ın ilk golü Molde’ye
Dün Molde önünde sarı-lacivertli formayla ilk golünü atan Ozan Tufan, "Benim için önemli bir gündü, gol atmaya ihtiyacım vardı. Fenerbahçe'nin de ihtiyacı vardı. Mehmet ağabeyin rahatsızlığı vardı, hazır tutuyordum kendimi. Mehmet ağabeye de geçmiş olsun" vurgusu yaparken, Hasan Ali Kaldırım, "Kazanmak istiyorduk, daha doğrusu kazanmak zorundaydık. İyi oynadık. Oyun kontrolünü zaman zaman Molde'ye verdik ama 90 dakikaya baktığımızda güzel bir oyunla kazandık. Celtic maçını kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...