Ertuğrul Sağlam gitti, yerine ise...

Düzenleyen:
Ertuğrul Sağlam gitti, yerine ise...

SPOR Haberleri

Bursaspor'da, Süper Lig'in 12. haftasında 2-1 kaybedilen Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la yollar ayrıldı.

Bursaspor'da ikinci Ertuğrul Sağlam dönemi son buldu. Yeşil-beyazlı kulüp, Kayserispor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamayla ayrılığı duyurdu.

"Kayserispor maçının bitimiyle birlikte Yönetim Kurulumuz toplanmış, önce kendi arasında bir durum değerlendirmesi yapmış ve ardından Sayın Ertuğrul Sağlam'la biraraya gelmiştir. Bu görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Geçmişte kulübümüze yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür edilmiştir."

Bursaspor, Süper Lig'de 13 haftada 5 galibiyet 8 mağlubiyet 13 puan topladı.

HAMZAOĞLU İDDİALARI

Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından Hamza Hamzaoğlu ile büyük ölçüde anlaşıldığı iddia edildi.

SAĞLAM'A 200. MAÇ PLAKETİ

Kayserispor maçıyla birlikte yeşil-beyazlı takımın başında 200. maçına çıkan Sağlam, maç öncesi Başkan Recep Bölükbaşı tarafından plaket verildi. Karşılaşmayı izleyen az sayıdaki Kayserispor taraftarı da "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam", "Kayseri vefayı asla unutmaz" şeklinde tezahüratı yaptı. Ertuğrul Sağlam, Kayserispor taraftarlarını selamlayarak teşekkür etti.

Ertuğrul Sağlam gitti, yerine ise...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...